Contributing

Wie is de Mol aflevering 3 afvaller?

Wie is de Mol aflevering 3 afvaller?

Lees het dagboek van de derde afvaller: beeldend kunstenaar en essayist Florentijn Hofman. Thomas Bata Memorial, Zlín, Tsjechië.

Wie is de Mol aflevering 3 kameraad?

Kameraad. Terwijl de kandidaten denken even lekker uit te rusten op hun hotelkamer, valt na binnenkomst de deur in het slot. Oud-Mol Jon van Eerd wijst hen erop dat ze gevangen zitten in een escaperoom en moeten ontsnappen aan de hand van een codewoord. Lukt dat, dan verdienen ze 500 euro per duo voor de pot.

Wie is de Mol afl 3 2021?

2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol?

Wie is de Mol 3e afvaller?

Kunstenaar Florentijn Hofman is de derde afvaller van het 21ste seizoen van Wie is de Mol?

Wie is de Mol opdracht kameraad 2021?

Opdracht 1: Kameraad Na binnenkomst valt de deur in het slot! Oud-Mol Jon van Eerd vertelt de kandidaten via de intercom dat ze uit hun kamer moeten ontsnappen door middel van een codewoord. Als dat lukt, verdienen ze 500 euro per duo. En het eerste duo dat ontsnapt, krijgt twee jokers per persoon.

Wie is de Mol Duos?

De kandidaten verdelen zich in drie duo’s en gaan vanaf verschillende uitkijkpunten woorden en zinnen schilderen die geraden moeten worden. Ze moeten raden welke complete zinnen worden doorgegeven. Een complete zin bestaat uit de elementen: wie, wat en waar. Twee duo’s hebben kaarten met de delen ‘wie’ en ‘wat’.

Wie is de Mol 2021 aflevering 3 hints?

Aflevering 3 Maakt niet uit. Heel goed.” Renée geeft een duidelijke hint: Charlotte zit met haar verdenking heel goed. Tijdens de opdracht ‘Binnenvaart’ gaat de Mol ondergronds, een grot in, omringd door oud-Mollen. Via de projecties vertellen alle kandidaten over vertrouwen.

Wie is het meest verdacht bij Wie is de Mol 2021?

Uit de Wie Is De Mol? poll blijkt dat Charlotte het meeste wordt verdacht door de kijkers, Splinter en Rocky het minst. Bekijk de uitslag van de poll van Wie Is De Mol? in de video hieronder. Wie Is De Mol? 2021 is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Wie is de Mol kameraad duo?

In Brno checken de kandidaten in bij het Anybody Hotel en verdelen zich in duo’s over vier themakamers. Na binnenkomst valt de deur in het slot! Oud-Mol Jon van Eerd vertelt de kandidaten via de intercom dat ze uit hun kamer moeten ontsnappen door middel van een codewoord. Als dat lukt, verdienen ze 500 euro per duo.

Wie is de Mol 2021 Schilderopdracht?

Tijdens de schilderopdracht wordt Joshua veel in beeld gebracht als de persoon die de opdracht heeft doen laten mislukken. De Mol zal hierdoor niet zo opvallen, omdat deze toch al foute oplossingen verder doorgeeft.