Questions and answers

Wat is een spirituele narcist?

Wat is een spirituele narcist?

Spirituele narcist – Goeroestatus. Extreme spirituele narcisten gaan vaak heel subtiel te werk. In veel gevallen streven ze de status na van meester, leider of priester. Deze narcist is aandacht behoeftig en hongerig op zoek naar bewondering. Hij is vaak charmant en voorkomend, totdat zijn goeroestatus wordt bedreigd.

Wat zijn de kenmerken van narcisten?

Narcisme kenmerken bij mannen. Het grootste verschil tussen mannelijke en vrouwelijke narcisten is dat ze hun macht op een andere manier gebruiken. Mannen hebben meer de neiging om andere mensen uit te buiten om zo zelf meer macht te verkrijgen.

Wat is een vrouwelijke narcist?

Vrouwelijke narcisten zien andere vrouwen als een bedreiging. Ze gaan dan snel conflicten uitlokken en beginnen stoken. Vaak gebruiken ze hun kinderen als een verlengstuk van zichzelf en als een manier om de aandacht voor zichzelf te verzekeren. Een voorbeeld van een bekende vrouwelijke narcist is Kim Kardashian.

Hoe herken je narcisme bij mannen en vrouwen?

Ontdek hier hoe je narcisme bij mannen en vrouwen (in een relatie) kunt herkennen met deze kenmerken. Bij een narcist kom je altijd op de tweede plaats. Narcisten hebben een enorm ego. Ze denken dat ze beter, slimmer, aantrekkelijker en getalenteerder zijn dan een ander.